کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

علنی شدن اختلافات کهنه میان دو بانوی المپیکی

وضعیت قرمز در تیم ملی تکواندوی بانوان

14 ارديبهشت 1404 ساعت 23:36

محمد ذوقی - تکواندو همان رشته‌ای است که برخلاف انتظارات و پیش‌بینی‌های کارشناسی با چهار نماینده چهار مدال خوشرنگ و تاریخی در دو بخش مردان و زنان کسب کرد.


به گزارش برهان خبر، تکواندو همان رشته‌ای است که برخلاف انتظارات و پیش‌بینی‌های کارشناسی با چهار نماینده چهار مدال خوشرنگ و تاریخی در دو بخش مردان و زنان کسب کرد. با اینکه بازی‌های المپیک تمام شده، اما تکواندوی ایران همچنان همه را شگفت‌زده می‌کند؛ البته این‌بار در میدان حاشیه‌سازی. شاید مطرح شدن درخواست عجیب و غیرمنطقی تحصیل در رشته پزشکی، آن هم بدون کنکور و بلافاصله پس از پایان مبارزه از سوی مبینا نعمت‌زاده را بتوان به کم‌تجربگی و سن و سال کم او ربط داد و از کنار جنجال بزرگی که نعمت‌زاده یک‌تنه به راه انداخت عبور کرد، اما هادی ساعی، پرافتخارترین ورزشکار المپیکی ایران و از آن مهم‌تر رئیس فدراسیون تکواندو آنقدر تجربه دارد که بداند هر کلمه و جمله او مستقیماً روی تکواندو تأثیر می‌گذارد.
در شرایطی که پروسه معرفی سرمربی تیم ملی تکواندوی بانوان پس از برکناری مینو مداح طولانی شده، اختلاف علنی ناهید کیانی و مبینا نعمت‌زاده تیم ملی را دچار حاشیه کرده است.
در جریان رقابت‌های المپیک پاریس، ناهید کیانی و مبینا نعمت‌زاده تحت هدایت مینو مداح با عملکردی درخشان به ترتیب صاحب مدال‌های نقره و برنز المپیک شدند و بهترین نتیجه تاریخ تکواندوی بانوان ایران در ادوار المپیک رقم خورد.
پس از المپیک ۲۰۲۴ پاریس، مبینا نعمت‌زاده به وزن بالاتر آمد و مهمترین رقیب ناهید کیانی در راه حضور در المپیک ۲۰۲۸ لس آنجلس شد؛ موضوعی که باعث علنی شدن اختلافات کهنه میان این دو بانوی المپیکی تکواندوی ایران شد.
پس از المپیک پاریس، کیانی در رقابت‌های لیگ برابر مبینا نعمت‌زاده تن به شکست داد. اما این پایان کار نبود و ۱۰ روز پیش اینبار در رقابت‌های جام ریاست فدراسیون جهانی در چین، کیانی برای دومین مرتبه مقابل نعمت‌زاده شکست خورد. پس از مبارزه، دو تکواندوکار المپیکی از دست دادن با یکدیگر خودداری کردند و اختلاف میان این دو مدال آور المپیکی ایران علنی شد.
پس از آن جنجال به فضای مجازی نیز کشیده شد و طرفداران دو طرف علیه یکدیگر موضع گرفتند و کار به جایی رسید که اصغر رحیمی دبیر فدراسیون تکواندو و مدیر تیم‌های ملی نیز ضمن اعلام برگزاری جلسه برای بررسی این موضوع، برای هر دو تکواندوکار خط و نشان کشید و هر دو را به کنار گذاشته شدن از ترکیب تیم ملی در صورت ادامه این رفتارها نیز تهدید کرد.
در این میان نباید از تصمیمات فدراسیون تکواندو در رقم زدن چنین شرایطی به سادگی گذشت. هادی ساعی رییس فدراسیون تکواندو پس از المپیک شرایطی را فراهم کرد که مینو مداح قید همکاری با تیم ملی را بزند. در روزهایی که هنوز مداح هدایت تیم ملی را پس از المپیک بر عهده داشت، کیانی و نعمت‌زاده به همراه مهروز ساعی خواهر رییس فدراسیون تکواندو و کمک مربی مینو مداح به مراسم‌ مختلف تجلیل می رفتند و اینستاگرام فدراسیون تکواندو نیز به بهانه های مختلف تصاویر مهروز ساعی را در کنار مدال‌آوران المپیکی منتشر می‌کرد.
بی‌توجهی‌های غیر منطقی به مینو مداح و در نهایت درگیری لفظی هادی ساعی با او باعث شد مداح قید حضور در تیم ملی را بزند و مهروز ساعی هدایت تیم ملی را در مسابقات مختلف بر عهده بگیرد؛ البته این در حالی بود که هادی ساعی بارها اعلام می‌کرد علاقه‌ای ندارد خواهرش سرمربی تیم ملی شود
هر چند مهروز ساعی رسما سرمربی‌گری تیم ملی را برعهده ندارد اما در واقع همه کاره تیم ملی است. تیم ملی تکواندوی بانوان ماه هاست که رسما سرمربی ندارد و کمیته فنی تکواندو نیز بی‌تفاوت به این موضوع هنوز حکم مهروز ساعی یا هر فرد دیگری را به عنوان سرمربی تیم ملی صادر نکرده است؛ موضوعی که باعث بلاتکلیفی تیم ملی شده و بدون شک نقش پررنگی در علنی شدن اختلافات کیانی و نعمت زاده دارد؛ دو تکواندوکاری که نشان داده‌اند علاوه بر تکواندو، استعداد زیادی هم در حاشیه‌سازی دارند!
 
 
 
 


کد مطلب: 10217

آدرس مطلب :
https://www.borhankhabar.ir//note/10217/وضعیت-قرمز-تیم-ملی-تکواندوی-بانوان

برهان خبر
  https://www.borhankhabar.ir/